Stiri Cupa României Masculin

Georges Darwiche schimbă universitatea în Statele Unite ale Americii

Georges Darwiche schimbă universitatea în Statele Unite ale Americii

Georges Darwiche își continuă cariera universitară din Statele Unite ale Americii la Our Lady of the Lake University din San Antonio Texas.

Darwiche a mai jucat în campionatul universitar din SUA la Minnesota Crookston și Siena College. OLLU Saints sunt angrenați National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA).

Antrenorul de la OLLU, Chris Dial, îl cunoaște pe Georges Darwiche de la vârsta de 15 ani, astfel că transferul pare să fi fost unul iminent.

În stagiunea precedentă, Georges Darwiche a evoluat 14 partide pentru Minnesota Crookston și a avut cifre statistice de 5.6 puncte, 3.0 pase decisive și 1.9 recuperări în 28.1 minute petrecute pe parchet.

Georges Darwiche mai este eligil pentru a juca în campionatul universitar până în stagiunea 2022/2023. Baschetbalistul român beneficiază de un sezon în plus, după ce în 2019/2020 competiția a fost oprită de pandemia de COVID-19.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DND :

    Baftă
    Sper să-i reușească experienta americană
    Pentru cei foarte implicați, oare Victor Bogdan pe unde mai este, ce se mai știe de el?

    cu 2 ani în urmă (13.08.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Dar știe cineva
      cîți tineri români joacă prin Campionate Universitare de prin lume ? Este cineva din FRB interesat de progresul acestora ? I-a urmărit cineva și le-a propus cineva să vină la loturile de tineret ? Că ne vom trezi cu cine știe ce nume românești prin naționale diverse și ne vom da apoi cu cărămidă în piept cum că sunt români de-ai noștri. Că la tenis au început să apară ba prin Canada, ba prin Anglia. Dar nu e mai simplu să impui folosirea antitalentelor sub 21 ani în competiția internă. Că doar am bătut echipa a 4-a a Croației. Ceilalți fiind prin Campionate străine !

      cu 2 ani în urmă (13.08.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!