Stiri Cupa României Masculin

Georgian Păun: „Cred că vom forma o echipă frumoasă și competitivă”

Valentin Todea

Valentin Todea
30.06.2016

BC Timișoara a fost activă pe piața transferurilor în această perioadă. Unul dintre baschetbaliștii sosiți în această vară pe Bega, Georgian Păun, a acordat un interviu pentru clubul bănățean, acesta fiind disponibil pe canalul de SoundCloud al alb-violeților.

„Am acceptat oferta de la Timișoara cu gânduri bune pentru că am mai jucat aici. Mi-a plăcut organizația, orașul și oamenii de aici. Am purtat o discuție cu antrenorul Nenad Mandic, din câte am înțeles acesta a dorit ca eu să vin aici. Am avut niște discuții amănunțite despre rolul meu în echipă, voiam să știu acest lucru deoarece anul trecut m-am confruntat cu această problemă. Am avut un an bun la Sibiu, dar putea să fie unul și mai bun din punctul de vedere al minutelor jucate. Depinde de mine cât voi evolua la Timișoara, o să primesc o șansă corectă din câte am înțeles și sper să prind cât mai multe minute pe parchet. Cred că vom forma o echipă frumoasă și competitivă.

Pot spune că m-am mai maturizat la Sibiu ca jucător și nu numai, pentru că cel puțin în al doilea an am prins minute bune în teren, am ajutat echipa, am prins meciuri care au fost cu miză și unele în care s-a câștigat cu mine pe parchet.”

Referitor la reducerea numărului de străini care pot fi trecuți pe foaia de joc, sportivul a spus:

”Este un avantaj pentru români, mai ales pentru cei tineri, pentru că ne dă posibilitatea de a evolua mai mult față de anii trecuți.”

Vorbind despre fostul căpitan al sibienilor, cel care îi este din nou coleg, Păun a precizat:

”Sunt coechipier pentru a treia oară cu Octavian Popa Calotă. Este un tip foarte bun, deschis și va ajuta întreaga echipă.”

În legătură cu țintele formației timișorene, jucătorul a declarat următoarele:

”Din câte am înțeles, avem obiectivul de a ne califica în play-off, dar nu se știe niciodată ce parcurs putem avea. Anul trecut, la Sibiu, obiectivul nostru a fost de a ne salva de la retrogradare și am terminat pe locul 5. Echipele sunt echilibrate și toate își doresc să ajungă cât mai sus.”

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!