Stiri Cupa României Masculin

Gerald Lee: “Acest trofeu este la fel de important la fel ca oricare altul”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.04.2014

CSU Asesoft Ploiești joacă în semifinalele Cupei României cu Energia Rovinari. Pivotul ploieștenilor, Gerald Lee a vorbit despre această partidă și despre importanța terenului propriu. Finlandezul nu consideră că Energia are o armă secretă dată de un singur jucător ci de întrega echipă:

„Terenul este întotdeauna important. Văd meciul cu Energia ca pe unul cu oricare altă echipă din primele 8 ale campionatului. O bătălie dificilă. Este greu de spus că Energia are o armă principală. Cred că în faptul că mulți jucători ai lor joacă bine.”

Gerald Lee nu consideră important calcul hârtiei și spune că acest trofeu este la fel de însemnat ca și celelalte:

„Eu nu cred în pronosticuri. Noi vom merge și vom juca baschet. Acest trofeu este la fel de important la fel ca oricare altul. Ne dorim să-l câștigăm la fel ca pe oricare altul.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!