Stiri Cupa României Masculin

Gest excepțional al fanilor lui FC Argeș Basketball înaintea disputei cu U-BT Cluj-Napoca

Gest excepțional al fanilor lui FC Argeș Basketball înaintea disputei cu U-BT Cluj-Napoca

În seara zilei de 20 martie, Pitești Arena găzduiește confruntarea dintre FC Argeș Basketball și U-BT Cluj-Napoca, două formații aflate pe podiumul Ligii Naționale. Fanii alb-violeților au arătat un interes deosebit pentru acest joc, interes suscitat și de postările apărute pe paginile media ale piteștenilor în care adversara din Cluj-Napoca era lăudată.

Suporterii gazdelor au lăsat, prin intermediul rețelelor sociale, mai multe mesaje de apreciere la adresa campioanei României, care a reprezentat cu succes baschetul românesc în EuroCup, ajungând până în sferturile de finală ale competiției.

Mai mult decât atât, unii din susținătorii lui FC Argeș Basketball au răspuns unei inițiative pornite de fanii clujeni, care le-au mulțumit jucătorilor înaintea duelului cu CSM Târgu Mureș prin intermediul unor foi pe care era scris ”We are proud of you” (n.r. „Suntem mândri de voi”).

Mai exact, în tribunele Pitești Arena, mai multe persoane au venit cu foi pe care scria următorul mesaj ”Proud of U too” (n.r. „Și noi suntem mândri de voi”).

Așadar un gest excepțional al iubitorilor de baschet din Pitești care, în ultima perioadă, au fost tot mai vocali și tot mai numeroși, începând să formeze o comunitate care își susține cu multă pasiune echipa favorită.

*foto: captură foto/U-BT Cluj-Napoca

4 comentarii la aceasta stire:
  • 'mpepo :

    Superb gest
    Ca și clujean, susținător al lui "U", îmi exprim admirația și salut cu respect atitudinea acestor iubitori de baschet din Pitești. Cu adevărat o lecție!

    cu 1 lună în urmă (20.03.2024) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca M F :

    multumim
    Primire foarte prietenoasa la Pitesti, si U a rasplatit primirea cu un meci in care Argesul a dominat 3 reprize...

    cu 1 lună în urmă (21.03.2024) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    respect
    fair-play, atitudine pozitiva, bravo voua!

    cu 1 lună în urmă (21.03.2024) Raspunde
  • varu silvois :

    au reusit pe deplin sa spele rusinea de dupa meciul cu Rapid
    unde sigur...altii au fost de vina pana la urma, dar oricum a ramas o pata....violeta! Pe de alta parta a nu se uita un lucru foarte important si anume, ca meciul tur de la Cluj trebuia sa se dipute la..... Pitesti ( au acceptat rocada), intr-o perioada cand UBT era angrenata in EuroCup si ne-au scutit de 1 zi de efort suplimentar.

    cu 1 lună în urmă (21.03.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!