Stiri Cupa României Masculin

Giordan Watson a semnat cu SCM U Craiova

Giordan Watson a semnat cu SCM U Craiova

Giordan Watson este noul jucător al lui SCM U Craiova. „Gicu” a făcut pasul în Bănie de la U-BT Cluj. Potrivit surselor noastre, pentru semnătura lui Watson s-au mai luptat FC Argeș Basketball și Dinamo București.

Giordan Watson a evoluat sezonul precedent pentru U-BT Cluj, unde nu a mai putut continua însă din cauza noii reguli a românului naturalizat, el împărțind acest statut la ardeleni cu Patrick Richard. „Gicu” a jucat în 29 de meciuri pentru U-BT în sezonul recent încheiat al LNBM și a adunat medii de 6,3 puncte și 3,3 pase decisive în 18:27 minute pe meci. Watson s-a aflat la al doilea său „mandat” la U-BT, după sezonul 2017/2018.

El a mai jucat în LNBM pentru CSM Oradea și Energia Târgu Jiu/Rovinari. Giordan a câștigat titluri atât cu Oradea cât și cu U-BT, dar și Cupa României, alături de Energia Târgu Jiu. Americanul a mai jucat în Germania, Islanda, Finlanda, Turcia și Franța.

Watson a devenit cetățean al României spre finalul anului 2017. El n-a apucat să joace la EuroBasket 2017, la grupa găzduită de România la Cluj-Napoca.

Giordan este prima noutate anunțată de clubul craiovean. Deocamdată știm că antrenorul ucrainean Vitali Stepanovski și căpitanul Bogdan Țibîrnă vor continua și sezonul viitor la finalista Cupei României de anul acesta.

*foto: Manases Sandor

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Pfuaaa,lo-vi-tu-ra!
    Vad ca tot comentati p-aici cu Dinamo,Voluntari,Oradea,Rapid,Steaua,Arges,dar nu intelegeti ca s-a terminat distractia,Gicu centreaza,Tibi marcheaza!Sigur mai vin doi ucrainieni resapati,doi americani care au jucat acum vreo 25 de ani la Badalona si Villeurbanne,un bosniac de la Siroki Brijeg si musai un al saselea strain care s-a plimbat anterior pe la cel putin trei echipe din liga si cica stie campionatul bine si jucam lejer finala cu Clujul!Asta ca sa nu mai pun la socoteala ca avem si cel mai performant menajement din tara!

    cu 1 an în urmă (25.06.2022) Raspunde
  • Ricardo :

    Giordan
    Un transfer foarte bun. Probabil in top 5 jucatori romani. Tinand cont ca el poate sta pe parchet 28...30 min puteti fi extrem de multumiti. Hai sa vedem ce straini puneti in loc deoarece cum am mai auzit Howly este aproape de RAPID

    cu 1 an în urmă (26.06.2022)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @Ricardo
      Deh,vedem diferit lucrurile,o fi avand Gicu valoare,dar nu e lamaie sa-l storci pana-i gata fresh-ul.Apoi vine treaba cu o floare nu faci primavara,care asa si va ramane,ca romani buni si de vrei nu mai ai de unde sa iei.In privinta lui Hawley,nu vreau sa atentez la prestigiul capatat de Gyke,mai ales ca am zona de acoperire mai mica,dar am scris aici acum o luna ca baiatul merge la Rapid.Iar de super straini nu avem bani,asa ca va fi alibiul optim pentru un sezon jenant,dar cu mare spor la parandarat,impresarul casei si tovarasul lui vechi stiu de ce!

      cu 1 an în urmă (26.06.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!