Stiri Cupa României Masculin

Giordan Watson, George Blaj-Voinescu și Bogdan Țîbîrnă rămân la Craiova

Giordan Watson, George Blaj-Voinescu și Bogdan Țîbîrnă rămân la Craiova

SCM U Craiova a anunțat miercuri, 21 iunie, primul transfer al stagiunii. Este vorba de Amedeo Casale, care revine în Bănie, loc în care a mai evoluat în sezonul 2018-2019.

Jurnaliștii Gazetei de Sud au făcut un interviu cu baschetbalistul român și, de asemenea, au discutat și cu Adrian Cosman, directorul SCM U Craiova. Acesta a oferit mai multe detalii legate de jucătorii care vor rămâne în lotul lui Vitaly Stepanovski.

Este vorba de Giordan Watson, George Blaj-Voinescu și Bogdan Țîbîrnă, nucleul de autohtoni al oltenilor din stagiunea precedentă. De asemenea, Cosman a anunțat că li se va mai alătura un tânăr de perspectivă, însă fără să-l numească, și că își doresc să îl păstreze și pe Topias Palmi.

„Pe partea cu românii am încheiat, cel puţin momentan. Îi avem pe Casale, Blaj-Voinescu, Ţîbîrnă, Watson şi un tânăr promiţător, de perspectivă. El se va dezvolta la noi, alături de băieţi şi de Vitaly. Au început tatonările cu jucătorii străini, dar, în momentul de faţă, piaţa este destul de scumpă şi nu ne grăbim. Am vrut să luăm 1-2 jucători deja, dar din anumite motive nu am mai parafat transferurile. Avem în calcul şi doi jucători pentru poziţia 5, în locul lui Nikolic, care nu mai doreşte să rămână. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu Palmi în perioada următoare. Cert este că noi ne dorim să îl păstrăm”, a declarat Cosman pentru gds.ro.

În ediția 2022-2023 a Ligii Naționale, Giordan Watson a adunat 13.2 puncte, 2.6 recuperări și 6.9 pase decisive, George Blaj-Voinescu a avut 5.2 puncte și 3.5 recuperări, iar Bogdan Țîbîrnă a contabilizat 2.6 puncte și 1.7 recuperări.

De asemenea, Topias Palmi a înregistrat următoarele medii: 13.9 puncte, 3.1 recuperări și 1.5 pase decisive.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Interesant...
    O parte din presa locala a dezvaluit niste minunatii petrecute in club...Dar chiar si asa Tibarna ramane Highlander pe nervii si banii nostri!Gicu,Blaj si Casale erau optiuni normale,cum corecta este si varianta ramanerii lui Palmi.Ramane de vazut cu strainii daca se doreste sa se faca o treaba serioasa sau se merge tot pe variante ''productive''!

    cu 10 luni în urmă (23.06.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!