Stiri Cupa României Masculin

Giurgiu fără opțiuni la interior pentru meciul cu Asesoft din prima manșă a sferturilor

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.12.2012

CSȘ Giurgiu va juca meciul cu CSU Ploiești, din prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin fără cele două noi achiziții. Astfel, Chriss Terrell va trebui să joace într-o formulă ce nu îi cuprinde la Marcus Melvin și Bryson McKenzie. Foarte probabil cartea verde, act obligatoriu în cazul transferurilor internaționale, a celor doi nu a sosit până la ora meciului.

Derek Thomas și Trevor Harvey nu mai fac parte din lotul lui CSȘ Giurgiu. Cu alte cuvinte, formația gazdă a meciului din această seară joacă în patru străini: Sims, Petty, Burrell și Ware. Mai important însă este faptul că giurgiuvenii nu au variante de schimb la interior.

Meciul este în direct la DigiSport, cu începere de la ora 20:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ???
    Cum de a plecat marea < VEDETA > Harvey , probabil in NBAAAAA , la cat l-a laudat o fatuca pe aici.

    cu 11 ani în urmă (28.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!