Stiri Cupa României Masculin

Goran Gajovic: „De fiecare dată când ne-am apropiat, au reușit să înscrie de trei puncte”

Goran Gajovic: „De fiecare dată când ne-am apropiat, au reușit să înscrie de trei puncte”

Deschiderea etapei a 23-a din Liga Națională de Baschet Masculin a adus un duel între CSM Târgu Mureș și CSO Voluntari, în Top 10. Mureșenii au suferit a treia înfrângere consecutivă în campionat, după 74-92 în cursul serii de joi, 7 martie.

Liderul gazdelor în disputa cu Voluntari, Goran Gajovic a vorbit pentru pagina de Facebook CSM Târgu Mureș la finalul întâlnirii. Muntenegreanul a totalizat 18 puncte, 8 pase decisive și 6 recuperări:

„Am început bine meciul, dar sfertul al doilea a fost foarte modest. În repriza secundă am avut o energie destul de bună, însă am aruncat slab. Defensiva n-a fost la un nivel bun. Voluntari a meritat victoria. Le mulțumesc fanilor că au venit să ne susțină, sper că o vor face în continuare și o să arătăm mai bine, ca să putem câștiga câteva meciuri.”

El a făcut referire și la momentele cheie pe care adversarii le-au gestionat mai bine:

„De fiecare dată când ne-am apropiat, au reușit să înscrie de trei puncte și s-au desprins. E greu din punct de vedere mental, mai ales că nici nu ne-au intrat aruncările. Trebuie să ne pregătim mai bine, au rămas destule etape din această fază și putem să prindem un loc de playoff. Totul depinde doar de noi.”

Gajovic a încheiat prin a spune că următoarele două meciuri de acasă sunt cruciale pentru îndeplinirea obiectivului:

„Mergem la Cluj să luptăm, iar apoi, bineînțeles, suntem obligați să câștigăm pe teren propriu (n.r. cu Dinamo și Rapid) dacă vrem să ajungem în primele opt.”

CSM Târgu Mureș are un bilanț de 5 victorii și 8 înfrângeri în Top 10, fiind momentan pe poziția a cincea. În runda următoare, echipa pregătită de George Trif va evolua pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca.

*foto: Kádár Csongor Krisztián / Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!