Stiri Cupa României Masculin

Goran Martinic: „George Blaj m-a lovit din spate ca un laș”

Baschet .ro

Baschet .ro
15.01.2024

Goran Martinic: „George Blaj m-a lovit din spate ca un laș”

Meciul de luni seară dintre CSM Târgu Mureș și SCM U Craiova a fost umbrit de o bătaie generală în minutul 35 care a pornit de la conflictul dintre Goran Martinic și Blaj Voinescu.

Conform imaginilor redate de FRB TV, Krutous de la olteni a aruncat de la mare distanță când Goran Martinic, în încercarea de a-l bloca defensiv pe Blaj Voinescu, i-a aplicat acestuia o lovitură în figură. Blaj Voinescu a replicat printr-un croșeu, iar ulterior a urmat o încăierare generală, Martinic și Blaj Voinescu fiind cu greu despărțiți de către forțele de ordine.

Jucătorul muntenegrean a avut prima reacție pe marginea acestui subiect explicând că l-a lovit aparent intenționat cu cotul în față pe George Blaj deoarece sportivul oltean l-ar fi înjurat cu ceva timp în urmă. Martinic consideră că ulterior a fost lovit din spate "precum un laș" de către George Blaj.

Cu 2-3 minute înaintea altercației, George Blaj m-a înjurat pe un blocaj. După aceea, la recuperare, l-am lovit cu cotul în față (când eram față în față), iar mai apoi George Blaj m-a lovit din spate precum un laș. Din acel moment nu am mai avut altă opțiune decât să ripostez.

Pe lângă Martinic și Blaj-Voinescu, au mai fost eliminați din meci Santa, Engi Rosenfeld și Agapie.

Foto: CSM Târgu Mureș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!