Stiri Cupa României Masculin

Goran Martinic pleacă de la CSM Târgu Mureș și va juca în Grupa Galbenă LNBM

Eduard Popa

Eduard Popa
05.02.2019

goran martinic cso voluntari

Goran Martinic va trece din Grupa Albastră în Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Conducătorul de joc muntenegrean va trece de la CSM Târgu Mureș la CSO Voluntari.

Anunțul a fost făcut de clubul mureșean, pe rețelele de socializare:

„Unul din componenții de bază ai echipei noastre , Goran Martinic , a acceptat un angajament cu echipa VOLUNTARI BUCUREȘTI, echipă cu pretenții de joc în Play Off. Acesta a primit o ofertă de nerefuzat din partea echipei bucureștene. De comun acord cu staff-ul nostru s-a decis intreruperea contractului pentru restul sezonului. Îi mulțumim pentru activitatea lui la clubul nostru, îi dorim mult success în continuare și pe viitor contăm pe el atât ca jucător, cât și ca membru al comunității noastre”, se arată pe site-ul lui CSM Târgu Mureș.

Goran Martinic a jucat de-a lungul carierei la CSM București, între 2011 și 2013, la BC Mureș în sezonul 2013/2014 și în perioada 2015-2017, dar la SCM U Craiova, în stagiunea 2017/2018.

În acest sezon, Martinic a semnat cu CSM Târgu Mureș, noua formație apărută pe scheletul defunctei BC Mureș Târgu Mureș. În acest sezon a strâns 17,3 puncte, 7,3 pase decisive, 3,4 recuperări și un indice al eficienței de +23 în LNBM, jucând 19 partide în Grupa Valorică C și Gîn Grupa Albastră.

Martinic va avea o concurență interesantă la CSO Voluntari, în persoana veteranului român Dani Popescu și a tânărului baschetbalist U23 Cristi Mâinea.

*foto: Zsoli Jeffwarder

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    they made him
    an offer he couldn't refuse :)))

    cu 5 ani în urmă (05.02.2019) Raspunde
  • CSM Târgu Mureș Mordred :

    Gluma
    si baschetul muresean e o gluma proasta dar si baschetul romanesc este o gluma cu liga rosie, galbena si albastra etc.echipe care se desfiinteza peste noapte, jucatori care pleaca sau dispar peste noapte, salii goale,datorii.bravo federatie, bravo guvern corupt...

    cu 5 ani în urmă (06.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!