Stiri Cupa României Masculin

Goran Martinic, precizie de zile mari împotriva Sibiului

Noémi Csiki

Noémi Csiki
29.09.2013

Goran Martinic a fost principalul marcator al partidei retur dintre BC Mureș și CSU Sibiu din prima fază a Cupei României, marcând mai mult de o treime a punctelor echipei sale la acest meci.

El a reușit 36 de puncte, 8 pase decisive, 3 recuperări și o intercepție pentru echipa mureșeană și nu a avut niciun turnover în cele 33 de minute jucate. 

Însă nu numai numărul punctelor înscrise este impresionant, ci și precizia cu care a aruncat: 90% (9 din 10) din interiorul semicercului, 80% (4 din 5) din spatele semicercului, și 86% (6 din 7) de la linia de libere. Astfel, el a terminat meciul cu un indice amețitor de eficiență: 45.

BC Mureș a câștigat partida cu CSU Sibiu cu scorul de 100-74 și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!