Stiri Cupa României Masculin

Gregory Vargas își continuă carieră în Israel

Gregory Vargas își continuă carieră în Israel

Gregory Vargas este noul jucător al lui Hapoel Haifa. 

Fundașul venezuelean a început stagiunea precedentă alături de U-BT Cluj-Napoca, dar a fost nevoit să renunțe la contract în luna decembrie din cauza unor probleme personale. Astfel, Vargas a adunat doar două partide în LNBM. În aceste două partide, experimentatul baschetbalist a adunat medii statistice de 10,5 puncte, 3,5 recuperări, 5 pase decisive și 17 la eficiență. 

Vargas, care alături de naționala țării sale a participat la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 și la Campionatul Mondial din 2019, nu este la prima aventură în Israel. Acesta a mai jucat trei sezoane pentru Maccabi Haifa, una dintre rivalele noii sale echipe. 

De-a lungul carierei, baschetbalistul de 35 de ani a evoluat pentru o mulțime de echipe din America de Sud, dar și pentru formații importante din Europa, precum SLUC Nancy.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!