Stiri Cupa României Masculin

Hakan Demir: „Chiar dacă vom fi eliminați, avem mari speranțe pentru viitor”

Hakan Demir: „Chiar dacă vom fi eliminați, avem mari speranțe pentru viitor”

Dinamo București joacă meciul 3 de la Oradea cu calificarea în semifinale pe masă. Alb-roșii au reușit o victorie convingătoare pe teren propriu și speră să treacă de bihoreni în partida decisivă care se va juca în Arena Toni Alexe.

Într-un interviu acordat baschet.ro înainte de acest meci, antrenorul dinamoviștilor, Hakan Demir, se arată extrem de optimist, nu doar de meciul 3, dar și pentru sezonul care va veni:

„În primul rând, înainte de a semna aici, am cerut un contract cu valabilitate pe un an și jumătate. Ei au acceptat. Nu voiam să vin aici doar pentru trei, patru luni, să fac ceva și apoi să mă întorc acasă. Voiam să vin pe termen lung, voiam să schimb ceva în bine aici. Clubul a acceptat și, până în prezent, fiecare parte a îndeplinit ceea ce a promis. În acest moment scorul e 1-1 în sferturile de finală contra Oradiei. Avem șansa noastră de a o învinge și de a intra în Top 4. Am o echipă bună, sunt într-un club bun și, pentru viitor, chiar dacă suntem eliminați în această serie, avem mari speranțe. Aceste speranțe nu sunt legate doar de partea financiară, ci de organizație, de jucători, de tinerii noștri. Scopul meu este ca Dinamo să devină o formație foarte importantă în baschet. Îmi doresc să existe un centru de juniori, să produc jucători pentru că îmi place să folosesc baschetbaliști autohtoni. Le dau oportunități și ei se folosesc foarte bine de ele. Nu e vorba doar despre câștigarea campionatului sau despre a juca în diferite finale sau cupe. E despre a crea o identitate pentru Dinamo București. Avem echipe de juniori foarte bune, producem jucători. Pentru viitor, îmi propun ca toată lumea să vadă identitatea noastră și să spună „ei produc jucători, câștigă meciuri, sunt într-o situație respectabilă în ligă”. Vreau să aduc clubul la acest nivel”.

Restul interviului cu Hakan Demir va fi disponibil în curând, pe site-ul nostru.

Partida 3 dintre CSM CSU Oradea și Dinamo București se joacă astăzi, de la ora 19:00. Meciul este transmis pe Digi Sport 3 și Prima Sport 4.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    No more Arkadaș!
    Avem parte de decisiv azi pentru că cei zece ani de viată petrecuți la Oradea de Uncle Ach nu au scos olteanul din el și când a văzut turcul pe banca adversă, a dorit un singur lucru: să-și răzbune strămoșii olteni pentru dominația otomană... Azi Coach Ach a otrăvit panourile și a pârjolit terenul. Azi Vrăjitorul reconstituie lupta de la Plevna.

    cu 1 an în urmă (10.05.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Posibil
    Dar eu sunt de parere ca avem decisiv pentru ca Dinamo e o echipa buna si au si un antrenor bun 😅

    cu 1 an în urmă (10.05.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!