Stiri Cupa României Masculin

Horațiu Floca: "În ultimele două minute am comis greșeli copilărești"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.01.2013

Horațiu Floca, managerul echipei CSU Sibiu, a declarat următoarele la microfonul Digi 24 Timișoara, după eliminarea formației ardelen pe mâna lui BC Timișoara.

"Așa cum spuneam și aseară prietenilor de la Timișoara încă din seara precedentă, meciul s-a decis pe ultimele două minute. Am comis greșeli copilărești. Am ratat libere. Faptul că cei șapte jucători pe care îi rotim cu regularitate a condus la descalificarea celor trei jucători. Nu cred că aceasta a fost problema pentru noi. Nu am avut claritate pe final, ne-am pierdut concentrarea. Acolo s-a pierdut meciul.

Vom încerca să luptăm cu toate forțele noastre pentru un loc în playoff. Ne vom concentra asupra campionatului, mai ales că am ieșit din cupă după acest meci."

CSU Sibiu a pierdut, scor 73-76, în fața lui BC Timișoara, în manșa a doua din sferturile de finală ale Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!