Stiri Cupa României Masculin

Hristo Nikolov: "În România voi semna numai cu "U" Mobitelco"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.01.2013

Telenovela s-a încheiat, iar Hristo Nikolov a semnat încă un contract cu "U" Mobitelco. Bulgarul a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare jocului cu CSM Oradea şi a declarat că şi-a dorit un contract într-un campionat puternic, de aceea a eziat în a-şi prelungi contractul cu gruparea clujeană. Nikolov a admis sursele noastre care menţionau interesul prahovenilor respectiv al echipei Bonn, Germania.

În primul rând doresc să vă urez tuturor La Mulţi Ani. În al doilea rând, menţionez că am semnat un nou contract cu "U" Mobitelco până la finele sezonului curent. Toată telenovela aceasta a fost datorită faptului că eu aşteptam o ofertă de afară care nu a mai sosit. Îmi convine situaţia aici, organizarea, fiecare din club face totul posibil pentru performanţă. Mă simt fericit pentru că am prelungit înţelegerea şi voi da totul pentru "U" Mobitelco în partea secundă a sezonului.

Totuşi, de ce ai dorit să părăseşti "U" Mobitelco ? Din cauza nivelului prea scăzut din România ?

Nu e vorba de nivelul din România, nivel care creşte pe zi ce trece. Eu, ca şi orice jucător, doresc să îmi îmbunătăţesc jocul şi să evoluez în campionate puternice ca şi Italia, Franţa sau Turcia. Mă aşteptam la un asemenea contract, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Rămân la Cluj-Napoca până la vară, iar apoi îmi vom analiza variantele.

Este adevărat că ai fost contactat de către CSU Ploieşti ?

Da, am fost contactat de două ori de CSU Ploieşti, prima oară după meciul cu Ploieşti ( "Şi este total necinstit" -  intervenţia lui Niksa Bavcevic ) respectiv acum, în pauza competiţională. Aici, alături de acest antrenor, de această organizare îmi dezvolt, nu doar abilităţile de joc, ci şi mental şi din toate punctele de vedere. De aceea am semnat cu "U", pentru antrenorul Niksa Bavcevic, dacă voi mai semna un contract în România voi semna numai cu "U".

Acum două sezoane, pe vremea când jucai la Steaua ai declarat că nu vei lua în considerare niciodată o ofertă de la Asesoft ...

În primul rând este un business, suntem profesionişti. În primul rând contează foarte mult care este situaţia la respectivul club. Uneori văd cum preşedintele vorbeşte cu antrenorui, îi impune anumite lucruri, ceea ce nu e ok. În al doilea rând simt că la Cluj cresc în valoare, ceea ce e foarte important pe plan personal. Totuşi niciodată nu ştii ce îţi rezervă viitorul, în situaţia acutală am decis să rămân la "U".

Ce ne poţi spune despre partida cu CSM Oradea ?

Într-un sezon ai parte de Cupa României şi de playoff. Cele mai importante două obiective pentru noi sunt Cupa României şi playoff-ul. Acum este momentul în care trebuie să ne calificăm. Jucăm împotriva unei echipe puternice, dar cred că putem să-i batem. Am dovedit-o în Oradea. Şase puncte nu sunt multe, trebuie să fim concentraţi şi disciplina tactică. Va fi un joc greu, dar cred că suntem pregătiţi să învingem.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!