Stiri Cupa României Masculin

Hristu Șapera: „Ar fi o mare realizare să ne calificăm din nou în primele 4”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
04.01.2015

BCMU Pitești va juca luni, 5 ianuarie, de la ora 20.00, în compania formației Timba Timișoara, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României.

Hristu Şapera, tehnicianul lui BCM U Piteşti, a prefațat întâlnirea cu bănățenii: Este o partidă deosebit de importantă pentru noi deoarece într-o dublă manșă în Cupă fiecare detaliu contează. Cupa este o competiție specială în care fiecare punct contează. Atitudinea cu care vom intra în meci va face diferenţa.  Ar fi o mare realizare pentru echipa noastră şi pentru orașul Piteşti să fim pentru a doua oară consecutiv între cele mai bune 4 echipe şi să avem șansa în două zile să luptăm pentru un trofeu. Înțelegem acest moment şi cu siguranță vom da totul pe teren pentru a ne califica”.

Antrenorul pitștenilor a vorbit și despre Timba: Formația timișoreană este pe un trend ascendent, au câştigat ultimele două meciuri şi cred că ar mai fi putut câștiga şi altele în turul campionatului”.

Returul partidei va avea loc vineri, 9 ianuarie, la Pitești.

foto: BCMU Pitești (Facebook)

14 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Greu
    Multe echipe s-au întărit, noi din contra, am slăbit prin plecarea lui Pilcevic. A fost adus Kovacevic care mie mi se pare sub valoarea lui Pilcevic. De asemenea, avem nevoie de un pivot care sa-l suplinească pe Milosevic , când acesta obosește. Din păcate, Faber s-a dovedit un mare fiasco al campaniei de transferuri. Văd ca Jazvin nu a rămas la Cluj, poate punem noi mana pe el, măcar acum, în ceasul al douasprezecelea

    cu 9 ani în urmă (04.01.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești GETA :

    Critici
    Tot timpul exista critici... Ba ca nu e un jucator bun, ba ca nu facem investitii. Ce ar putea schimba o echipa care a terminat turul pe locul 3? Toata echipa?! Statistica nu arata cum se apara un jucator, Kovacevic chiar se apara bine, nu pierde mingi. Problema e la pivot, dar poate faber si-a revenit, cine stie. Avem sanse bune de calificare, hai Pitesti!

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Transferurile sunt foarte bune! Faber joaca si pe 4, Jazvin e pur 5 deci nu ne-ar ajuta. Kovacevic de bine de rau paseaza decisiv si cum a zic colegul nu pierde mingi aiurea. Legat de meciul cu Timba ar fi culmea sa pierdem un meci...si sa nu ne calificam? Sa fim serios e Timba cu jucatori de mana a 2-a. Il au pe copilu'ala adus recent care nu va trece asa usor prin apararea noastra. In rest doar jucatori ce se bazeaza pe aruncari de la distanta ca nu au pivot calumea si nici scheme bine puse la punct. Noi sa insistam pe Milosevic si sa ne aparam bine cand arunca de la distanta si trecem lejer. Craiova a jucat extrem de prost, Bureau a fost sub orice critica, de aceia au pierdut!

      cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    • FC Argeș Pitești GETA:

      Apararea face diferenta
      Putem castiga cu apararea. Noul jucator (Reljic) arunca bine, iar americanul (Blunt) mi se pare slabut. Sutalo e mult peste

      cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    diferenta
    Mie mi se pare ca diferenta o face forma de moment.cred ca putem bate pe oricine si pierde cu oricine.parca strainii de anul trecut erau mai ambitiosi.cei d anul acesta sunt mai buni,dar nu atat de concentrati in timpul jocului.

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    • FC Argeș Pitești GETA:

      re
      vorbiti cam mult fara sa va dati seama... echipa de anul asta a terminat turul pe locul 3, iar cea de anul trecut pe locul 7... mie mi se pare o diferenta... poate pentru @adu nu e... orice ar fi, HAI PITESTI!!!

      cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      e diferenta
      E diferenta si am spus-o. Ca un suporter,nu ca un antrenor.normal ca as prefera locul 3 decat locul6. Anul asta se pot suplini...daca cineva nu joaca bine , o face altul. E logic ca suntem mai buni ca anul trecut.

      cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Faber
    Hai sa zicem , Kovacevic poate se încadrează în jocul nostru de echipa, însă mi-a fi dorit în locul lui Faber un jucător care sa nu piardă atâtea mingi ( prin aruncări irosite la coș sau mingi pur și simplu pierdute). Un jucător pe care sa te bazezi atunci când îl odihnești pe Milosevic , sa-ti dea constant 10-15 pe meci

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    parerea mea
    Eu zic ca cei de anul trecut erau constanti.de ex anul acesta sutalo face 1 meci bun altul slab.faber unul bun 2 slabe. Kovac unul bun 3 slabe. Doar valoarea lor si a antrenorului fac , ca aceasta echipa sa fie pe locul 3. Oricum e f bine..locul 3..nu se gandea nimeni.sa speram ca o sa fim in continuare la fel..

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Faber este jucatorul nr.7. Noi am tras anul acesta de yuri care e un mare plus prin faptul ca are si pasaport romanesc (adica e roman cu valoare gen Silva etc). Faber cand sa dea 10-15 puncte cand are 10-15 minute pe meci. Iar ca mingi pierdute Milosevic il depaseste cu mult! Sigur ca se poate mai bine dar se putea si mai rau.

      cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    oricum
    E bine ca echipa are din ce in ce mai multi suporteri.e bine ca sala este plina mereu.sa speram ca o sa avem echipa buna si in anii urmatori.sa asteptam meciul de diseara

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    :)
    Serios? Tu chiar crezi ca va mai exista echipa din sezonul urmator? Poate doar gen U cluj 2 si poate daca castigam cupa sau eventula un loc in primele 3 sa prindem o cupa...altfel nici vorba echipa la anul! Fara Ziguli si fara Pendiuc echipa nu va mai exista prea mult timp!

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    • FC Argeș Pitești GETA:

      re
      Stai linistit... sunt si alte persoane care pot compensa lipsa celor doi... Domnul Ziguli, ca domnul Ziguli, Dumnezeu sa il ierte... Punea suflet in ceea ce facea... Pendiuc nici nu stia echipa daca il intrebai... Baschetul nu moare asa usor, sunt alti factori care influenteaza pozitiv...

      cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Și mie îmi este teama
    Ca ne vom desființa sau vom fi un fel de Farul II . Sa speram ca nu va fi așa. Nu cred ca se merita o paralela intre Faber și Milosevic. Faber are mai multe mingi pierdute decât puncte marcate aproape în fiecare meci.

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!