Stiri Cupa României Masculin

Hristu Șapera: „Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.01.2014

Hristu Șapera, tehnicianul celor de la BCM U Pitești, s-a declarat extrem de mulțumit de evoluția echipei sale în victoria de pe terenul celor de la ”U” BT Mobitelco, scor 75-63. Partida a contat pentru manșa retur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. 

„Am făcut un meci foarte bun în deplasare și am meritat victoria în această seară. Sunt foarte mulțumit de modul în care am evoluat și de faptul că am jucat ca o echipă adevărată, cred că din acest motiv ne-am și impus. Consider că niciun meci nu seamănă cu altul, fiecare joc pe care l-am disputat cu ”U” BT Mobitelco a fost diferit și totuși am avut forța să câștigăm de fiecare dată. Sunt sigur că următorul meci pe care îl vom juca împotriva acestora, în campionat, va fi unul foarte dificil. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au depus un efort considerabil și ar fi nedrept să menționez vreunul dintre ei” a declarat Hristu Șapera la finalul întâlnirii. 

Tehnicianul este de părere că meciurile din Final Four nu vor fi cu nimic diferite de cele din campionat, toate fiind extrem de dificile. 

„Partidele din Final Four vor fi ca orice alt meci din acest campionat, foarte dificile. Sunt echipe foarte puternice care vor ajunge acolo și cu siguranță ne va fi foarte greu. Avem șansa noastră pe care ne-o vom juca și ne dorim să scoatem maximul din acele dispute”. 

Întrebat dacă clubul va mai efectua vreun transfer în perioada următoare, Șapera a răspuns în felul următor: 

„Ne vom gândi și vom analiza dacă mai aducem vreun jucător pe poziția 4. Cred că în această seară am jucat foarte bine sub panou, dar orice întărire ne-ar ajuta pe această poziție”, a încheiat tehnicianul.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!