Stiri Cupa României Masculin

Hristu Șapera: "Intrăm în teren cu scopul de a ne califica"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.09.2012

Hristu Șapera a declarat, în cadrul unui interviu acordat site-ului TotalBaschet, că echipa sa nu va fi în formă maximă de la startul sezonului competițional 2012/13. El a explicat că CSM București, echipa pe care o pregătește, se confruntă cu mai multe probleme medicale:

"Cu siguranță nu vom începe sezonul în cea formă maximă. Din păcate nu am avut suficiente antrenamente cu toți jucătorii. Unii dintre ei au avut parte de accidentări.

Andrei Vizitiu a fost operat la ligamentele încrucișate ale genunchiului. Va absenta cel puțin șase luni. Avem alte două probleme medicale. Damjan Kandic și Garry Gallimore s-au accidentat la ultimul turneu de pregătire. Sper să îi putem recupera până la ora primului meci de Cupa României."

În pofida acestei situații, tânărul antrenor al celei mai importante echipe din capitală angrenată în primul eșalon baschetbalistic al țării spune că elevii săi vor intra pe parchet cu scopul de a câștiga fiecare partidă:

"Ca și la orice alt turneu sau meci intrăm în teren cu scopul de a ne califica sau de a câștiga. Suntem conștienți că vom întâlni adversari dificili, poate mai puțin Dinamo, dar vom juca în toate meciurile cu scopul de a învinge."

Interviul poate fi lecturat în întregime AICI

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!