Stiri Cupa României Masculin

Hristu Șapera: „Mă bucură evoluția jucătorilor români”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
23.09.2015

La finalul jocului de la Craiova, câștigat de Steaua CSM Eximbank cu scorul de 79-71, antrenorul bucureștenilor, Hristu Șapera s-a arătat mulțumit în special de evoluția jucătorilor români, dar consideră că nu este încă rezolvată problema calificării.

„Este o diferență foarte mică, la baschet 8 puncte nu înseamnă nimic. A fost un meci foarte apropiat, la fel cum am câștigat noi, puteau să câștige și cei din Craiova. Mă aștept la un retur foarte dificil, Craiova a făcut un joc foarte bun și arată foarte bine. Avei doi jucători accidentați, iar astăzi, cu regula cu 2 români în teren, am fost nevoiți să facem câteva ajustări în echipă. Totuși, mă bucur că jucătorii români, în special Ionuț (n.r.Dragăușin), dar și Titus Nicoară și Paul, au jucat foarte bine”, a spus Șapera.

Returul dintre Steaua și Craiova se va disputa vineri, de la ora 19.30, în Sala Mihai Viteazu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!