Stiri Cupa României Masculin

Hristu Șapera: „Noi mergem mai departe și Cupa României devine un obiectiv foarte important”

Hristu Șapera: „Noi mergem mai departe și Cupa României devine un obiectiv foarte important”

BCM U Pitești a obținut calificarea în turul trei al Cupei României la baschet masculin, după ce a câștigat clar returul cu CSM Focșani cu scorul de 87-59.

Hristu Șapera, antrenorul piteștenilor, a oferit un scurt interviu după terminarea partidei. Tehnicianul a tras concluziile după ce echipa sa a întors rezultatul din tur și s-a calificat în faza următoare a Cupei României, competiție pe care Șapera o vede un obiectiv important pentru echipa sa.

Un meci cu foarte multă presiune pentru noi, cred că de-a lungul întregului sezon noi suntem principalii noștri inamici și acest lung șir de înfrângeri ne-a făcut să intrăm în acest meci cu sabia deasupra capului. Nu ar fi trebuit să fie așa, s-a dovedit că am fost mai buni prin modul în care am controlat meciul. Sunt bucuros pentru victorie, dar în continuare avem căderi inexplicabile, în sfertul trei am avut o prestație sub ceea ce ne dorim, dar pe de altă parte am avut trei sferturi bune și am reușit să controlăm această partidă. Orice ar fi, cei de la Focșani trebuie felicitați, mai ales pentru prestația din tur. Noi mergem mai departe și Cupa României devine un obiectiv foarte important, dar avem foarte mult de lucru, avem câteva probleme pe care încercăm să le rezolvăm și sper ca de la meci la meci să arătam mai bine.

Întrebat ce adversar își dorește pentru faza următoare a competiției acesta a răspuns: 

E dificil să ne alegem un adversar în momentul acesta. Așa cum am mai spus pentru noi este important să ne rezolvăm problemele și atunci vom putea juca de la egal la egal cu orice adversar. Rămânem cu victoria din acest meci și privim spre o noua săptămână de antrenamente și meciul cu Craiova de luni. 

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!