Stiri Cupa României Masculin

Hristu Șapera: "Pentru mine, finala mică nu are niciun fel de importanță"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
12.04.2014

BCM U Pitești întâlnește în finala mică a Cupei României pe CSU Ploiești. Înaintea acestui duel, antrenorul Hristu Șapera a participat la o conferință de presă, tehnicianul declarând următoarele"

"M-a surprins rezultatul celei de-a doua semifinale, am văzut ieri meciul, pentru mine este într-adevăr o finală mică inedită pe care o vom juca împotriva celor de la Asesoft. Sincer, nu mă așteptăm să piardă această semifinală,  nu au evoluat așa cum o fac ei de obicei și așa cum am mai spus, Cupa este turneul surprizelor. Pentru mine personal, această finală nu are niciun fel de importantă, sunt obișnuit și vreau să joc numai pentru locul 1. În acest moment, acest loc 3, pentru noi, nu ar însemna nimic și nu voi risca o accidentare mai gravă a unui jucător. Vom vedea în ce măsură vor juca acei jucători, dacă vor juca și câte minute vor juca. Este foarte greu să te recuperezi după un astfel de meci, când știi că ai avut o șansa foarte bună să câștigi, când te-ai luptat mai mult de 100%, când ai dat totul din ține, și la sfârșit pentru o minge nu ți-a ieșit. Este foarte greu, dar am incredrere în ei pentru că știu ce fel de jucători sunt dar și ce fel de oameni sunt. Sunt sigur că ne vom recupera și vom juca un baschet serios și ne vom recupera pentru următoarea noastră țintă, aceea din play-off, meciul cu BC Mureș Tg.Mureș."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!