Stiri Cupa României Masculin

Hristu Şapera: "Putem fi mulţumiţi de faptul că avansăm din nou în sferturile Cupei"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.10.2014

Sapera

BCM U Piteşti a reuşit calificarea în sferturile Cupei României. După victoria obţinută în manşa tur la Mediaş, băieţii lui Hristu Şapera s-au impus şi în retur, în faţa lui Gaz Metan, scor 66-57.

Hristu Şapera a vorbit despre această victorie în cadrul conferinţei de presă de la finalul jocului,

Este un meci pe care l-am câştigat şi putem fi mulţumiţi de faptul că avansăm din nou în sferturile Cupei, încercând să ajungem cât mai departe în această competiţie. 

Pentru noi, orice prilej în care putem să ne închegăm echipa este foarte bun. Trebuie să înţelegem încă o dată că avem o echipă nouă, că avem 8 jucători noi şi această echipă are nevoie de timp pentru a se omogeniza. Dorinţa noastră este aceea de a închega o echipă, astfel ca la sfârşitul sezonului să ne îndeplinim obiectivele. Obiectivul nostru este calificarea în play-off. Desigur, ne dorim să câştigăm fiecare meci, să fim cât mai competitivi şi ne dorim să facem o figură frumoasă în aşa fel încât spectatorii din Piteşti să vină cu drag la sală. 

BCM U Piteşti va întâlni duminică pe BC Timba Timişoara, în Banat, în prima etapă a Ligii Naţionale.

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    de ce ?
    Cine ne-a oprit sa nu păstrăm în lot câțiva jucători de anul trecut ? Din primele meciuri se pare ca Barro este cu 3 clase peste Milosevic !

    cu 9 ani în urmă (01.10.2014)
    • tzontzolino:

      bugetul
      Bugetul, in principiu dupa un sezon in care esti cel mai bun sa sti ca ceri si mai multi bani si probabil Pitestiul dupa teapa Kinloch de acum 2 ani nu mai face greseala sa dea leafa dubla la prelungire. Sincer eu de anul trecut doar pe Tutt il dadeam (asta pentru ca nu arunca bine de la 3 pct) si il aduceam pe Sutalo in rest toti meritau in lotul curent. Cel putin Barac trebuia tinut cu orice pret. Totul va fi bine- pana la urma jucam cu Sibiu in Cupa?

      cu 9 ani în urmă (01.10.2014)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    2014-2015
    asa am auzit si eu ca jucatorii de anul trecut au cerut salarii f mari.mi-a placut pilcevic azi , parea asa usor baschetul cand era mingea la el.sunt curios cum o sa arate echipa cu adversari mai puterici.lotul este echilibrat pe toate posturile.

    cu 9 ani în urmă (01.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!