Stiri Cupa României Masculin

Hristu Şapera: “Sunt mulţumit de rezultat”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.09.2014

Sapera

BCM U Piteşti a debutat în noul sezon competiţional cu o victorie. Argeşenii au trecut în deplasare de Gaz Metan Mediaş, scor 78-62, în primul tur al Cupei României.

Hristu Şapera, antrenorul echipei din Trivale, a vorbit la finalul întâlnirii despre succesul obţinut în Ardeal.

Este important faptul că am început sezonul cu o victorie. Sunt mulţumit de rezultat, nu şi de joc. Am arătat destul de multe probleme în acest meci şi trebuie să le rezolvăm cât mai repede.

Ne dorim foarte mult să câştigăm meciul de miercuri. Vrem să începem sezonul şi în faţa propriilor suporteri cu o victorie. Ştim că au fost foarte aproape de noi anul trecut şi vrem să îi aducem la sală şi în acest an. Sperăm să practicăm un joc mai bun, să creştem de la meci la meci şi să ne adjudecăm victoria.

Gaz Metan este o echipă frumoasă din punctul meu de vedere. Îmi plac jucătorii care sunt aici. Este o echipă tânără şi luptătoare, care îşi doreşte să se afirme şi cred eu că va creşte pe parcursul sezonului.

Manşa retur se va desfăşura miercuri, 1 octombrie, la Piteşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!