Stiri Cupa României Masculin

Hristu Șapera: „Un meci de Cupă nu e niciodată rezolvat. Când consideri că ai câștigat poți să ai probleme”

Dan Oancia

Dan Oancia
06.01.2015

BCM U Pitești a debutat cu dreptul în partidele oficiale din noul an. Echipa din Trivale a câștigat ieri la Timișoara, în fața celor de la BC Timba, la capătul unei partide echilibrate decise în final, scorul fiind 87-77.

În ciuda victoriei la +10 înregistrată în sala „Constantin Jude” din Timișoara, antrenorul piteștenilor, Hristu Șapera, nu se culcă pe o ureche, menționând că un meci de Cupa României nu e câștigat niciodată încă din tur. Un meci de Cupă nu e niciodată rezolvat. Când consideri că ai câștigat poți să ai probleme. Se va juca la Pitești până în ultimul minut. Timba a făcut un meci foarte bun, a arătat că joacă din ce în ce mai bine, au pregătit destul de bine meciul, au dat o replică bună. Nu vreau să iau din meritele lor, dar acest meci a ținut în primul rând de noi. În prima partea am avut 12 recuperări, am încheiat cu 35, e o diferență foarte mare, o schimbare de atitudine. E adevărat că venim după o pauză, dar trebuie să intrăm în ritm rapid. E dificil într-un campionat să câștigi de mai multe ori împotriva unei echipe, acest lucru coroborat cu faptul că Timba joacă din ce în ce mai bine ne face misiunea noastră extrem de dificilă, pe de altă parte tot acest fapt îmi face munca mai ușoară ca să-i motivez pe jucători”, a declarat Hristu Șapera, potrivit sport9.ro

Returul va avea loc vineri, 9 ianuarie, în sala din Trivale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!