Stiri Cupa României Masculin

Hristu Şapera vorbeşte despre startul sezonului competiţional

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.09.2014

sapera

Gruparea argeşeană se pregăteşte de startul noului sezon competiţional. Primul joc oficial al lui BCM U va avea loc la Mediaş, în primul tur al Cupei României.

Hristu Şapera a vorbit despre obiecivul echipei din acest sezon, despre importanţa meciurilor amicale disputate de formaţia sa, cât şi despre meciul de vineri din Ardeal.

Domnule Şapera, care ar fi obiectivele pentru noul sezon?

Obiectivul nostru clar este accederea în play-off-ul campionatului. Desigur, ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă, dar din nou avem o echipă nouă şi va trebui să avem răbdare.

Au fost mai multe patide de verificare, atât în ţară, cât şi în afara ei. Cum aţi rezuma evoluţia formaţiei?

Am avut o serie de meciuri amicale, atât aici, cât şi în străinătate. Eu zic că au fost foarte utile în primul rând pentru a ne cunoaşte mai bine, pentru a ne da seama ce putem juca împreună, cum putem să omogenizăm această echipă şi pentru a vedea unde avem de lucrat.

Cum priviţi duelul din Cupa României cu Gaz Metan Mediaş?

Este foarte important jocul de la Mediaş, deoarece este primul meci oficial. Ne dorim foarte mult să accedem mai departe în Cupa României. Aşa cum am mai spus, pentru noi Cupa nu este un obiectiv, dar eu personal îmi doresc să câştig fiecare meci.

Meciul dintre Mediaş şi Piteşti va avea loc vineri (26.09), cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!