Stiri Cupa României Masculin

Hrvoje Vucic îl înlocuiește pe TJ Hallice la Dinamo București

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.08.2015

Sportivul de origine croată măsoară 2.12m

Dinamo București a găsit înlocuitor pentru TJ Hallice. Hrvoje Vucic este noul pivot al formației alb-roșii, informația fiind confirmată site-ului nostru de către conducearea echipei nou promovate. În vârstă de 24 de ani, Vucic sosește de la KK Zagreb, acolo unde a petrecut primul sezon în baschetul profesionist. De origine croată, sportivul măsoară 2.12m și a absolvit în 2014 colegiul Walsh (NCAA2).

Vucic a evoluat în 32 de partide pentru KK Zagreb, având medii de 10 minute, 5.8 puncte și 2.2 recuperări cu procentaje de 59% din interiorul semi-cercului, 40% de la mare distanță(12/30) respectiv 90.9% de la linia de pedeapsă. El îl înlocuiește pe TJ Hallice, sportivul american părăsind echipa după doar o săptămână petrecută în București deoarece nu a trecut vizita medicală, având probleme la spate.

Formația pregătită de Aleksandar Todorov se află actualmente în cantonament la Mediaș până pe 25 august, când va susține un meci amical cu BC Mureș Târgu Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!