Stiri Cupa României Masculin

Igor Mijajlovic: „Campioana României vine la Craiova, deci va fi un meci foarte greu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.10.2018

SCM U Craiova joacă în prologul etapei a 4-a din Liga Națională de Baschet Masculin, grupa valorică A, pe teren propriu contra campioanei de al CSM CSU Oradea. Jocul va demara duminică, 28 octombrie, cu începere de la 17:30 la Sala Polivalentă din Bănie.

Partida cu CSM CSU Oradea a fost prefațată de către Igor Mijajlovic în cadrul unei conferințe de presă, citat fiind de sportuldoljean.ro. Sârbul spera la o nouă victorie a echipei sale, chiar dacă știe că oltenii vor avea în față un adversar dificil:

„Va fi un nou test pentru noi. Campioana României vine la Craiova, deci va fi un meci foarte greu. Totodată, Oradea este echipa care a terminat în top 3 în România în ultimii ani, deci cu siguranță meciul va fi unul foarte tare. Noi vom da 100% pe teren, vom lupta pentru fiecare minge, vom lupta în apărare, în atac ca să facem un joc bun. Sper ca fanii să ne susțină și la acest joc, pentru ca la final să sărbătorim împreună o nouă victorie.”

SCM U Craiova a avut un debut foarte bun în Liga Națională de Baschet Masculin. Echipa antrenată de Aco Todorov a reușit să treacă în primul de Dinamo Știința București cu scorul de 95-89 iar în cel de-al doilea de BC CSU Sibiu cu scorul de 74-71.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!