Stiri Cupa României Masculin

Igor Mijajlovic:”Trebuie să respectăm tacticile echipei și să dăm totul pe teren”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
11.01.2019

Prezent la conferința de presă premergătoare meciului contra echipei bănățene, Igor Mijajlovic a vorbit despre ultima etapă din prima fază a LNBM și despre meciurile din Top 6.

”Ultimul meci cu Timișoara a fost foarte greu, câștigat de noi la doar un punct diferență. De aceea, nici partida de sâmbătă cu Timișoara nu va fi deloc simplă. Totul depinde de cum ne motivăm noi pentru meci si cum tratăm acest duel, trebuie să respectăm tacticile echipei și să dăm totul pe teren pentru a câștiga acest meci”, a declarat Igor Mijajlovic despre partida de sâmbătă.

Întrebat de următoarea fază a campionatului, sârbul a adăugat că, ”toate meciurile din Top 6 vor fi ca niste finale pentru noi. Clujul, Sibiul au echipe foarte bune, deci nu trebuie să considerăm niciun meci ca fiind unul mai ușor.”

În această ediție a LNBM, Igor Mijajlovic a adunat medii de 10.3 puncte, 2.8 recuperări și 4.1 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +11.5 pe meci.

Partida dintre SCM Craiova și SCM Timișoara are loc sâmbătă, 12 ianuarie, începând cu ora 18.00 în sala Polivalentă din Craiova.

 

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!