Stiri Cupa României Masculin

Incident grav în Egipt, la SuperCupa jucată între Al Ahly și echipa lui Kyndall Dykes

Incident grav în Egipt, la SuperCupa jucată între Al Ahly și echipa lui Kyndall Dykes

Sâmbătă, 24 decembrie, în Sala Hassan Moustafa din Cairo, s-a desfășurat SuperCupa între Al Ahly, echipă ce a reușit dubla în sezonul 2021-2022, și Al Ittihad, formație la care evoluează Kyndall Dykes.

Din păcate, conform multiplelor agenții de presă, meciul a fost suspendat după ce o parte a tribunei s-a prăbușit. 27 de spectatori ai lui Al Ittihad Alexandria au fost răniți, suferind „răni care nu pun viața în pericol” – a declarat Hossam Abdel-Ghaffar, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății.

Fanii răniți au fost transportați la spital, acolo unde sunt prezenți atât Mohamed Moselhi și board-ul de directori al lui Al Ittihad, cât și Al-Amiri Farouk, vicepreședintele lui Al Ahly, și Mohamed Shawky, un membru al board-ului de directori al clubului.

Conform lui Mohamed Fawzy, purtător de cuvânt al Ministerului Sportului, motivul pentru care tribuna s-a prăbușit ar fi o busculadă declanșată în rândul spectatorilor.

Al Ahly și Al Ittihad sunt două dintre cele mai importante formații din campionatul Egiptului. Al Ahly are 6 titluri și 10 cupe în palmares, în timp ce Al Ittihad are 13 titluri și 11 cupe. În stagiunea 2021-2022, Al Ahly a cucerit atât Cupa, cât și campionatul, iar Al Ittihad a pierdut ambele finale.

Conform Associated Press, Sala Hassan Moustafa a fost inaugurată în urmă cu trei ani, cu ocazia Campionatului Mondial de Handbal Masculin din 2021 și îi poartă numele președintelui Federației Internaționale de Handbal.

*foto: aa.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!