Stiri Cupa României Masculin

Înfrângere categorică pentru SCM CSȘ Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.09.2013

51-101

12-23, 14-19, 15-32, 10-17

  Statistica meciului  

Aşa cum era de aşteptat, meciul tur dintre SCM Craiova şi Sepsi Sfântul Gheorghe s-a încheiat cu victoria categorică a oaspeţilor. Elevele lui Deri Csaba s-au impus în depalsare cu scorul de 101 la 51, adjudeâandu-şi prima victorie din acest sezon competiţional.

Gazdele au fost cele care au deschis tabela de marcaj, însă oponenţele nu au întârziat să dea replică. Rezultatul a fost un run de 11 puncte, prin care echipa din Sfântul Gheorghe a luat un avantaj consistent. Scorul a continuat să se majoreze în favoarea vizitatoarelor, care la pauză dintre cele două reprize conduceau cu 52 la 26.

La revenirea de la cabine, situaţia nu s-a ameliorat pentru trupa lui Daniel Vasile. Echipa amfitrioană şi-a trecut în cont alte 25 de puncte pe tot parcursul ultimelor 20 de minute, în timp ce adversarele au marcat dublu. Astfel partida s-a încheiat cu reuşita formaţiei din Sfântul Gheorghe la scorul de 101-51 în favoarea acestora. 

Marcatoare:

SCM CSȘ Craiova: Janina Maria Ninu: 26 puncte, o pasă decisivă, 3 recuperări, 9 eff.; Irina Moţăţeanu: 10 puncte, 2 pase decisive, 4 recuperări.

Sepsi Sfântul Gheorghe: Samantha Prahalis: 28 puncte, 6 pase decisive, 9 recuperări, 31 eff.; Kalis Loyd: 22 puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări, 29 eff.

Retrul se va desfăşura, vineri, 4 octombire, la Sala "Kati Szabo".

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!