Stiri Cupa României Masculin

Întăriri de Liga Națională pentru Știința

Paul Olar

Paul Olar
12.01.2014

CSU Știința București se întărește serios în vederea returului Ligii I de baschet masculin. Conform site-ului oficial, gruparea din capitală a renunțat la serviciile jucătorilor Ștefan Buruiană și Andrei Lupușoară, iar în locul lor au sosit Iulian Corneanu, Bogdan Sandu, respectiv Vladimir Biasutti.

Născut în anul 1989, Corneanu (foto) ține capul de afiș al mutărilor operate de Știința. Extrema a evoluat ultima dată la BCM U Pitești, remarcându-se în actuala stagiune cu medii de 1.9 și 1.5 recuperări. De-a lungul carierei, "Iuli" a îmbrăcat maieul grupărilor CSȘ Giurgiu și SCM U Craiova și a fost în stagiunea precedentă un om de bază al trupei de la Dunăre.

În schimb, Bogdan Sandu revine în țară după o aventură în Germania, la Rattelsdorf Independents și Tus Red Devils Bramsche. Pivotul a făcut în trecut parte din loturile lui Dinamo, sau Rapid București.

În fine, Vladimir Biasutti a fost component al Stelei CSM EximBank în ultimii doi ani. Conducătorul de joc în vârstă de 23 de ani nu a prims suficiente minute pe prima scenă a baschetului românesc și astfel încearcă o nouă experiență în eșalonul secund.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!