Stiri Cupa României Masculin

Ioannis Tsirogiannis, încă două sezoane la Poli Iași

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.12.2017

Politehnica Iași i-a prelungit contractul antrenorului Ioannis Tsirogiannis pentru încă două sezoane. Anunțul a fost făcut prin intermediul paginii de facebook a clubului. După detalii despre accidentările suferite din cauza problemelor cu suprafața de joc, se face referire și la prelungirea contractului antrenorului grec.

Nu am avut niciodată posibilitatea să jucăm cu o echipă validă, acoperiți pe toate posturile. Cu toate acestea, am avut privilegiul să lucrăm cu un antrenor care indiferent ce i-a scos soarta în față, și-a făcut datoria. Pentru asta, POLI STUDS IAȘI îi mulțumește antrenorului John Tsirogiannis și îl asigură de întreaga noastră considerație, plus o prelungire a contractului pentru încă două sezoane. Este modul nostru de a mulțumi adevăraților membri ai echipei. Am fost împreună la greu, vom fi împreună și la bine!

Ioannis Tsirogiannis a venit în România la începutul sezonului trecut. Atunci a preluat echipa feminină de la Poli Iași, pe care a abandonat-o la finalul anului 2016 din cauza problemelor financiare. La începutul acestui an a preluat echipa masculină din Iași, în Liga 1. Cu grecul pe bancă, ieșenii au obținut promovarea în Liga Națională.

În actualul sezon Politehnica are un bilanț de 7 înfrângeri în campionat după ce a jucat toate meciurile în deplasare, din cauza problemelor cu suprafața de joc. Singura victorie a ieșenilor s-a înregistrat în primul meci din Cupa României, 72-68 acasă cu Timba. Dar returul le-a revenit timișorenilor pentru 12 puncte și aceștia au prins locul la turneul final.

Cele două echipe se întâlnesc în următoarea etapă a Ligii Naționale, la primul meci acasă al ieșenilor pe în campionat. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe basket85 :

    Imi sangereaza ochii..
    ..citind acest articol.
    Se merita unii pe altii,dar este o grava insulta la adresa baschetului iesean si a fanilor sai.

    cu 6 ani în urmă (07.12.2017) Raspunde
  • Catalin D :

    Trist
    Nici nu-si mai au rost cuvintele. rip Poli Studs

    cu 6 ani în urmă (07.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!