Stiri Cupa României Masculin

Ionuț Drăgușin: „Pentru mine este foarte greu să mă întorc acasă, să joc împotriva Craiovei”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
23.09.2015

Ionuț Drăgușin, pivotul celor de la Steaua CSM EximBank, a fost foarte emoționat la finalul jocului din Cupa României și câștigat la Craiova. Cu toate că a fost huiduit la fiecare atingere de minge, Drăgușin a avut doar cuvinte de laudă la adresa formației oltene și a declarat că nu și-ar fi dorit niciodată să evolueze împotriva Craiovei.

„Pentru mine este foarte greu să mă întorc acasă, să joc împotriva Craiovei. Ce au perceput oamenii e problema lor. Pentru mine, personal, a fost foarte greu. Jocul meu începe să meargă bine, dar aș fi dorit să nu joc împotriva Craiovei. Nu suntem calificați, mai este și meciul retur. Craiova este o echipă foarte bună, sper să aibă rezultate anul acesta și le doresc numai bine. Este posibil să meargă mai departe ambele echipe, una din poziție de lucky-loser, dar nu vreau să joc niciodată împotriva Craiovei”.

Drăgușin a avut un procentaj foarte bun de la linia de libere (4/5) și a terminat jocul cu 6 puncte și 5 recuperări.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    !!!
    Bine ca exista Exim , altfel pute=ai sta pe banca Craiovei.

    cu 8 ani în urmă (23.09.2015) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Dragusin
    Declaratia este frumoasa,multumim Ionut!

    cu 8 ani în urmă (23.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!