Stiri Cupa României Masculin

Iulian Orbeanu face cel mai bun meci al sezonului

Paul Olar

Paul Olar
16.02.2016

Dinamo București a reușit o performanță notabilă chiar la sezonul de revenire în Liga Națională. Formația din capitală s-a calificat în Final Four-ul Cupei României, după dubla cu Energia Târgu Jiu.

Gorjenii și-au adjudecat returul din Sala Dinamo, scor 78-74. Totuși, gazdele nu s-ar fi calificat fără contribuția venită din partea lui Iulian Orbeanu.

Fostul jucător al lui SCM U Craiova a încheiat disputa cu un double-double, după ce a evoluat timp de 32:27 de minute. Orbeanu a avut 5/7 din interiorul semicercului și 3/6 de la nivelul liniei de pedeapsă, pentru un total de 13 puncte.

De asemenea, Iulian a strâns 14 recuperări și o pasă decisivă, statisticile sale formând un indice al eficienței de 20.
Astfel, jucătorul dinamovist a realizat cea mai consistentă prestație stagională.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii