Stiri Cupa României Masculin

Ivan Lilov: "Fanii se vor bucura de un baschet foarte bun, cu multă adrenalină"

Cătălin Cincu

Cătălin Cincu
04.04.2013

Ivan Lilov a venit la Gaz Metan Mediaş în ianuarie şi s-a dovedit a fi un jucător important pentru echipa lui Marcel Ţenter. În acest weekend, Lilov ar putea câştiga primul trofeu în tricoul „lupilor”, mai precis, Cupa României. Cu doar câteva zile înainte de Final Four-ul competiţiei, bulgarul a vorbit pentru TotalBaschet.ro despre şansele Mediaşului şi despre turneul propriu-zis.

Cupa României este un trofeu foarte prestigios. Suntem aici ca să-l cucerim! Toate echipele care au ajuns în acest stadiu al competiţiei îşi merită locul şi au şanse egale. Cel mai bun lucru în momentul de faţă este că fanii se vor bucura de un joc de baschet foarte bun, cu multă adrenalină! Va fi o competiţie intensă si sper să fim noi echipa care va câştiga cupa.

Lilov crede că programul de joc al turneului nu va fi unul uşor, dar vor exista alte elemente care pot contribui la victorie.

Va fi un program dificil, dar cheia spre succes va consta în motivaţia de pe teren şi puţin noroc.

Cât despre meciul cu BC Timişoara din prima rundă a Final Four-ului, Lilov crede că ambele echipe vor juca la victorie, chiar dacă bănăţenii vor avea sprijinul suporterilor.

Jocul va fi unul foarte greu. Mă aştept să văd o mulţime de fani ai lui Timişoara, care îi vor ajuta foarte mult. Dar avem şi noi şansa noastră la victorie şi o vom juca.

Ivan Lilov a jucat într-un singur meci de Cupă pentru Gaz Metan, cu BCM U Piteşti. Bulgarul a încheiat partida cu 20 de puncte marcate şi 4 pase decisive.

Foto: Manases Sandor (http://www.sportoldal.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!