Stiri Cupa României Masculin

Ivan Miceta a jucat primul meci oficial în baschetul românesc după trei ani

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.09.2013

Ivan Miceta (foto, în verde) a revenit în România. El a disputat primul joc oficial în țara noastră după o pauză de aproape trei ani.

Legitimat de Concordia Chiajna de curând, Miceta a bifat 19 minute de joc la Arena Antonio Alexe din Oradea, în meciul cu CSM-ul din localitate în cadrul primului tur al Cupei României la baschet masculin - ediția 2013/14. El a avut 5/8 la aruncările de două puncte și 2/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 12 puncte. El a adăugat 4 recuperări (trei ofensive), o pasă decisivă și o intercepție, fără posesie pierdută pentru un coeficient de 14 la eficiență.

De notat că Miceta este unul dintre cei doi jucători străini legitimați pentru pozițiile 4-5 cu o bogată experiență internațională. La Oradea acest jucător a început pe bancă, dar a fost foarte util cu precădere în prima repriză după ce a intrat pe teren. Faptul că nu este pregătit din punct de vedere fizic s-a văzut cu precădere în partea a doua a meciului.

Miceta a mai jucat în România sub comanda lui Dragan Petricevic, în prima parte a sezonului competițional 2010/11. El a bifat atunci 12 prezențe în echipamentul alb-violet (două în cupă, zece în campionat).

Foto: Viorel Carțiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!