Stiri Cupa României Masculin

Jakob Cebasek a semnat în Belgia

Jakob Cebasek a semnat în Belgia

Jakob Cebasek a ajuns la un acord cu formația belgiană Stella Artois Leuven Bears. 

Baschetbalistul sloven a încheiat stagiunea precedentă în LNMB, la CS Dinamo București. Extrema a jucat 13 meciuri în echipamentul formației din Capitală și a adunat medii statistice de 13,1 puncte, 7 recuperări și 2,2 pase decisive pentru un indice de 15,5 la eficiență. 

Noua formație a lui Cebasek, este una dintre formațiile de tradiție din Belgia. În stagiunea precedentă, echipa antrenată de Eddy Casteels a terminat sezonul regulat pe locul 6 și a cedat în prima rundă a playoff-ului în fața lui Antwerp Giants. 

În ceea ce îi privește pe CS Dinamo București, singurele vești până în acest moment de la alb-roșii sunt continuarea colaborării cu antrenorul Hristu Șapera. 

*foto: CS Dinamo București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!