Stiri Cupa României Masculin

Jakob Lowrance este MVP-ul etapei a 18-a a Ligii Naționale

Jakob Lowrance este MVP-ul etapei a 18-a a Ligii Naționale

În ciuda faptului că a fost lipsită de trei jucători, CSM Târgu Mureș a încheiat cu victorie prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin, câștigând cu 84 la 82 pe terenul lui FC Argeș Basketball.

Liderul ardelenilor a fost Jakob Lowrance, care a adunat 30 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție. Pivotul lui CSM Târgu Mureș a stat 37 de minute în teren și a avut 5 coșuri de un punct, 5 coșuri de două puncte și 5 coșuri de 3 puncte, cu procentaje de 100%, 56% și 71%.

Lowrance a terminat cu un indice al eficienței de +33, astfel că a fost numit MVP-ul etapei a 18-a de către redacția noastră.

În acest sezon, Lowrance are medii de 13.1 puncte, 4.8 recuperări și 1.5 pase decisive. CSM Târgu Mureș a terminat grupa C pe locul al treilea, având un bilanț de 11 victorii și 5 înfrângeri.

Alb-albaștrii s-au calificat în Top 10, acolo unde vor debuta cu un duel foarte dificil. CSM Târgu Mureș primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca, formație neînvinsă pe plan intern până în acest moment.

*foto: Facebook – CSM Târgu Mureș – Marosvasarhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!