Stiri Cupa României Masculin

James Padgett și Miguel Angel Hoyo, declarații înaintea duelului cu CSM Petrolul Ploiești

James Padgett și Miguel Angel Hoyo, declarații înaintea duelului cu CSM Petrolul Ploiești

BC CSU Sibiu și CSM Baschet Petrolul Ploiești se întâlnesc în această seară, 27 aprilie, în singurul meci al zilei din Liga Națională de Baschet Masculin. Duelul face parte din ultima etapă a sezonului regulat.

Înaintea confruntării cu prahovenii, James Padgett și antrenorul Miguel Angel Hoyo au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu:

„Echipa a muncit din greu la antrenamente și suntem pregătiți să jucăm colectiv și să încercăm să câștigăm. Ne dorim să câștigăm ultimul meci înaintea playoff-ului. O să fie un meci captivant pentru noi. Jocul tare, colectiv și o apărare atentă o să fie cheile jocului. Le mulțumesc fanilor pentru că au fost aproape de noi și au continuat să ne susțină.” (James Padgett)

Tehnicianul iberic vrea ca echipa lui să termine sezonul regulat cu o victorie în fața propriilor fani:

„Țelul nostru este să fim pregătiți și gata de luptă. E un meci important pentru noi în primul rând pentru că jucăm în fața propriilor fani și ei își doresc să vadă o victorie. Este important pentru noi să intrăm în playoff cu cea mai bună stare și în cel mai bun mod posibil. Nu vorbesc prea mult despre o revanșă, pentru că personal nu mă uit la acest aspect. Ne concentrăm să câștigăm. Desigur, cu un succes terminăm pe locul 7. Mereu trebuie să ne luptăm pentru a da tot ce avem mai bun. Acum, primul obiectiv este să terminăm sezonul regulat pe locul 7, apoi la startul playoff-ului gândul nostru este să devenim campioni. Acesta este obiectivul în care trebuie să credem și să luptăm împreună pentru îndeplinirea lui.”

Ploieștiul a câștigat meciul tur din campionat, 89-81, Sibiul eliminând anterior formația prahoveană din Cupa României cu o dublă victorie, 80-74 și 80-65.

Duelul din Sala Transilvania va avea loc în această seară (27.04) începând cu ora 18.00 și va putea fi urmărit pe Digisport 3, Prima Sport 4 respectiv YouTube FRB TV.

*foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!