Stiri Cupa României Masculin

Jason Hubbard, noua achiziție a lui CSM Târgu Jiu

Jason Hubbard, noua achiziție a lui CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu continuă să se miște foarte bine în această perioadă de transferuri și a anunțat în această dimineață un nou jucător. Este vorba de Jason Hubbard, un baschetbalist american în vârstă de 23 de ani, care sosește din NCAA.

Originar din Miamisburg, Ohio, Hubbard are 2.01 metri și în ultimii patru ani a evoluat pentru Taylor University Athletics din Upland, Indiana. Acesta a progresat de la an la an, iar în stagiunea 2022-2023 a strâns 23.6 puncte, 8.8 recuperări, 2.3 pase decisive și 1.1 intercepții. Hubbard a avut 32.5% la aruncările de la distanță și 81.5% de la linia de libere.

El a încheiat perioada petrecută la Taylor cu aproape 2500 de puncte marcate, dintre care 709 au venit în ultimul an. Noul jucător al celor de la CSM Târgu Jiu deține recordul de puncte al programului pe care l-a urmat.

CSM Târgu Jiu i-a mai anunțat zilele trecute pe Noam Weinberg, Dimitrius Underwood și Ar’mond Davis. De asemenea, gorjenii l-au semnat și pe Octavian Popa Calotă, baschetbalist care a petrecut sezonul precedent la CSM Ploiești.

*foto: taylortrojans.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!