Stiri Cupa României Masculin

Jayce Johnson va face parte din lotul lui Golden State Warriors pentru pre-sezon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.08.2023

Jayce Johnson va face parte din lotul lui Golden State Warriors pentru pre-sezon

Unul dintre jucătorii trecuți prin Liga Națională de Baschet Masculin în perioada recentă își continuă ascensiunea din carieră și are șansa de a prinde un loc în NBA. Jayce Johnson, fostul jucător al lui CSU Sibiu, va face parte din lotul lui Golden State Warriors din pre-sezon.

Anunțul a fost făcut de Shams Charania, jurnalist la The Athletic, pe Twitter. Conform informației acestuia, Jayce a semnat un contract de probe pentru Training Camp datorită evoluțiilor sale din Summer League, unde a avut medii de 6 puncte și 7 recuperări pentru Golden State Warriors în meciurile din Las Vegas.

În sezonul precedent de G-League, Johnson a evoluat pentru satelitul celor de la Golden State, Santa Cruz Warriors. În 42 de meciuri în această competiție, el a fost cel mai bun recuperator, terminând anul cu medii de 8.6 puncte, 12.1 recuperări și 4.5 pase decisive, plus un procentaj de 55% al aruncărilor din acțiune.

Sezonul de debutant al lui Jayce la nivel profesionist a fost petrecut în România, la CSU Sibiu. În stagiunea 2020/21, el a jucat în 23 de meciuri de Liga Națională și a avut medii de 8.8 puncte și 8.8 recuperări. În FIBA Europe Cup, americanul a avut medii de 1.3 puncte și 3.8 recuperări în cele patru meciuri.

Între experiențele de la Sibiu și din G-League, Jayce Johnson a mai petrecut un sezon în Japonia, la Gifu Swoops. În NCAA, el a petrecut patru sezoane, la două echipe diferite. Și-a început cariera la Universitatea din Utah, pentru care a jucat trei sezoane, înainte de a se transfera la Universitatea Marquette în ultimul an.

*foto: Facebook/CSM Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!