Stiri Cupa României Masculin

John Jordan, fostul jucător al Ploieștiului, a câștigat liga de 1 la 1 a lui Tracy McGrady

John Jordan, fostul jucător al Ploieștiului, a câștigat liga de 1 la 1 a lui Tracy McGrady

Tracy McGrady, fostul superstar NBA, a înființat o ligă de baschet 1 la 1, numită Ones Basketball League. Conform site-ului oficial al competiției, aceasta a apărut din dorința lui McGrady de „a crea o oportunitate pentru sportivii talentați care merită să strălucească la nivel național și care au povești importante de spus”.

Prima fază a OBL s-a ținut în șase orașe: Houston, Atlanta, Chicago, New York, DMV și Los Angeles. Johnathan Jordan, fostul jucător al lui CSM Petrolul Ploiești, a câștigat ediția din Houston și astfel s-a calificat la turneul final, care s-a disputat în Las Vegas, în perioada 16-17 iulie.

Jordan a avut o nouă prestație excelentă și a ajuns în finala turneului 1 la 1, unde l-a avut ca adversar pe George Beamon, jucător care a evoluat în Elveția în stagiunea trecută, la BBC Nyon. Duelul a fost extrem de disputat dar, în cele din urmă, John Jordan s-a impus cu 10 la 9 și a câștigat ediția inaugurală a Ones Basketball League.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OBL (@oblhoops)

Jordan a fost „încoronat” ca „rege al terenului” de către Tracy McGrady și a primit drept premiu 250.000 de dolari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OBL (@oblhoops)

Johnathan Jordan a absolvit Texas A&M și, după o experiență în G League, a venit în Europa unde, în primul lui sezon, a evoluat pentru Salon Vilpas (Finlanda) și Liege Basket (Belgia). A mai trecut pe la Walter Tigers Tubingen (Germania) și KK Tamis (Serbia) iar stagiunea trecută a venit în România, la CSM Petrolul Ploiești.

În 22 de partide jucate, Jordan a avut medii de 11.3 puncte, 3.8 recuperări și 3.8 pase decisive.

*foto: Twitter - OBLHoops

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!