Stiri Cupa României Masculin

Jonte Flowers, la turaţie maximă

Marius Petri

Marius Petri
22.09.2013

Jonte Flowers, fundaşul american de la CSU Asesoft, a fost cel mai bun marcator al echipei sale in duelul contra timişorenilor de la BC Timba. Scorul final al partidei, contând pentru prima fază a Cupei României, a fost 86-108, prahovenii fiind practic cu un pas in următoarea rundă.

În aproape 28 de minute pe parchet, Flowers a încântat publicul cu 8 coşuri de 3 puncte reuşite din 11 încercări, 2/4 din interiorul semicercului si 2/2 de la linia de aruncări libere. Acest total de 30 de puncte marcate şi 34 de unităţi la eficienţă, alături de alte două recuperări şi 3 pase decisive a făcut ca americanul să fie cel mai bun jucător al meciului disputat vineri seară în sala “Constantin Jude”.

Sosit în această vară la Asesoft de la formaţia finlandeză Joensuun Kataja, Flowers, 28 de ani, mai poate evolua şi pe postul de extremă. În urma jocului prestat în meciul cu Timba, americanul pare o achiziţie reuşită pentru ploieşteni, fiind un jucător de urmărit în acest sezon. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    zzz
    Pare a fi peste Hargrove, dar inca este devreme de spus sigur...

    cu 10 ani în urmă (23.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!