Stiri Cupa României Masculin

Jordan Chatman: „Am avut mai multe greșeli colective în apărare”

Jordan Chatman: „Am avut mai multe greșeli colective în apărare”

CSU Sibiu a pierdut primul meci jucat în acest an pe teren propriu în faza grupelor FIBA Europe Cup. Sibienii au pierdut cu 74-82 î fața celor de la Fribourg.

Jordan Chatman a avut parte de un meci foarte bun pentru Sibiu. „Lunetistul” american a înscris 7/12 de la 3 puncte, pentru 22 de puncte, alături de care a mai strâns 3 recuperări.

La finalul partidei, Chatman s-a arătat dezamăgit de prestația formației sale în defensivă:

„A fost o atmosferă grozavă, dar din păcate nu am reușit să ne facem treaba în defensivă. Am avut niște erori mentale în apărare, le-am lăsat spații. Dacă am fi avut o execuție mai precisă, am fi putut câștiga. Am avut mai multe greșeli colective în apărare. Când vom munci împreună în apărare, ofensiva va veni de la sine.”

Întrebat despre diferențele dintre Liga Națională și competiția continentală, Chatman a spus:

 „Să fiu sincer nu cred că este o diferență așa de mare între LNBM și FIBA Europe Cup. Oradea, Cluj, Craiova sunt echipe foarte bune și meciul acesta a fost similar cu acelea.”

Runda următoare, CSU Sibiu va juca pe teren propriu echipa turcă Bahcesehir, formație care a pierdut tot miercuri, pe teren propriu, contra campioanei României, CSM CSU Oradea , scor 66-71.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii