Stiri Cupa României Masculin

Jordan Glynn a venit la Timișoara, dar este indisponibil

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.09.2013

Jordan Glynn a fost anunțat de Timba Timișoara la începutul săptămânii. Americanul, unul dintre cei mai buni jucători la recuperare în sezonul anterior, cel puțin din punct de vedere statistic, a ajuns la Timișoara zilele trecute. Problemele au apărut după ce Glynn s-a prezentat la echipă.

Potrivit druckeria.ro, sportivul originar din SUA este accidentat. El ar fi fost operat în această vară, însă nu a anunțat acest lucru conducerii celor de la Timba. Practic bănățenii și-au pus speranțele că americanul îi va ajuta încă de la început, chiar dacă acesta nu a efectuat pregătirea alături de restul lotului condus de Bogdan Murărescu. În schimb, Glynn a ascuns conducerii 'urșilor' starea sa de sănătate.

„În primul rând, trebuie să vedem dacă va rămâne la echipă, deoarece are niște probleme de care noi n-am știut. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, deoarece el n-a trecut examenul medical. A venit cu niște probleme la picior și ne pune într-o situație neplăcută. Noi ne așteptam să joace chiar de sâmbătă, de la meciul cu Asesoft. Din păcate, chiar dacă va rămâne, va lipsi peste o lună și jumătate

Nu vreau să mă gândesc deocamdată că nu rămâne, Glynn e un jucător care îmi place. Doar că ne încurcă oarecum socotelile. Rămâne de văzut dacă ne înțelegem din nou, pentru că dată fiind situația, nu mai putem continua în aceleași condiții. Vom avea o discuție cu el în cursul zile de astăzi și vom vedea dacă ajungem la un numitor comun. Sunt puțin deranjat, deoarece ar fi trebuit să știm ce probleme are” a precizat antrenorul Bogdan Murărescu, conform sursei citate.

Timba debutează în noul sezon sâmbătă (21.09), împotriva lui CSU Asesoft Ploiești, în primul tur al Cupei României la baschet masculin. Partida va avea loc la Sala Constantin Jude din Timișoara.

3 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    ...
    nou caz Drask Albijanic....

    cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    • SCM Timișoara sorin:

      Nu cred
      ca-l poti compara pe Glynn cu Albijanic,nici macar la accidentari...

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    ora 19
    Partida va avea loc maine de la ora 19.

    cu 10 ani în urmă (20.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!