Stiri Cupa României Masculin

Jorden Duffy este MVP-ul etapei a 15-a a Ligii Naționale

Jorden Duffy este MVP-ul etapei a 15-a a Ligii Naționale

Sâmbătă, 30 decembrie, duelul dintre CSM Constanța și CSU Sibiu a pus capăt etapei a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. După o primă repriză echilibrată, gazdele au preluat controlul asupra jocului, însă oaspeții au revenit în actul decisiv și finalul a fost extrem de disputat.

În cele din urmă, după multe libere ratate și acțiuni spectaculoase, CSM Constanța s-a impus cu 89 la 87. Un mare merit în obținerea acestui succes îl are Jorden Duffy, fundașul din lotul lui Dan Fleșeriu.

Baschetbalistul american a jucat aproape 34 de minute și a adunat 30 de puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive, 2 intercepții și un capac, pentru un indice al eficienței de +34. Duffy a marcat 12 din cele 21 de aruncări, având 64% din interiorul semicercului (9/14) și 42% de la distanță (3/7).

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a obținut trei faulturi, a transformat trei din cele patru libere și a terminat partida cu o singură greșeală comisă. Drept consecință, Jorden Duffy a fost desemnat MVP-ul rundei a 15-a de către redacția noastră.

În acest sezon, Duffy are medii de 14.1 puncte, 5.2 pase decisive și 4.7 recuperări. În urma acestei victorii, CSM Constanța a ajuns la un bilanț de șapte victorii și tot atâtea înfrângeri în grupa B a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

*foto: Facebook - CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!