Stiri Cupa României Masculin

Jorden Duffy este MVP-ul etapei a 24-a în Liga Națională

Jorden Duffy este MVP-ul etapei a 24-a în Liga Națională

Duminică, 17 martie, s-au disputat ultimele două jocuri din etapa a 24-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, încheiate cu victoriile lui CSM Petrolul Ploiești și CSO Voluntari în fața lui SCM Timișoara, respectiv CSU Sibiu.

În cadrul acestei runde, CSM Constanța a obținut al doilea succes consecutiv în Top 10, impunându-se cu 92 la 84 pe terenul lui CS Dinamo București. „Marinarii” au avut trei jucători cu minim 20 la eficiență, însă liderul a fost Jorden Duffy.

Fundașul american a adunat 29 de puncte, 6 pase decisive, 2 recuperări, o intercepție și un capac, având +33 la eficiență. Duffy a înscris cinci coșuri din interiorul semicercului (5/8 – 62%), cinci coșuri de la distanță (5/7 – 71%) și 4/4 de la linia de libere (100%).

Drept urmare, Jorden Duffy a fost declarat MVP-ul rundei a 24-a de către redacția noastră.

În această stagiune, jucătorul din lotul lui Dan Fleșeriu are medii de 14.7 puncte, 5.9 pase decisive și 4.6 recuperări.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!