Stiri Cupa României Masculin

Josh Sparks, cel mai bun baschetbalist al Clujului în jocul de la Piteşti

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.01.2014

Sparks

U Mobitelco Cluj-Napoca a fost învinsă pentru a doua oară în deplasare de BCM U Piteşti în acest sezon. După ce în turul de campionat au cedat la 15 puncte, ardelenii nu şi-au putut lua revanşa şi au fost din nou înfrânţi, însă de data aceasta în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Scorul final a fost 69-84. Miercuri seară, cel mai bun jucător al Clujului a fost americanul Josh Sparks.

În 31:25 minute petrecute pe teren, Sparks a avut 6/8 la aruncările de două puncte, 0/2 la cele de la distanţă, respectiv 4/6 la linia de pedeapsă, pentru un total de 16 puncte. El a adăugat 7 recuperări (4 ofensive), 2 pase decisive, o intercepţie, un capac şi 4 posesii pierdute, având un indice al eficienţei de 17.

El a fost liderul echipei la eficienţă, recuperări ofensive şi capace. Cel mai bun marcator a fost Cătălin Baciu, cu 17 puncte reuşite.

În cele 3 jocuri disputate în Cupa României, Sparks are medii de 11.7 puncte, 6.0 recuperări, o pasă decisivă, o intercepţie şi 1.7 capace, cu 15.3 unităţi la eficienţă. El are procentaje de 73.7% la două puncte şi 53.8% la linia de pedeapsă. 

Returul dintre U Mobitelco şi BCM U Piteşti va avea loc duminică, cu începere de la ora 19:45.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!