Stiri Cupa României Masculin

Josip Bilinovac continuă pentru încă un sezon la Rapid

Josip Bilinovac continuă pentru încă un sezon la Rapid

Rapid București a confirmat vineri, 4 august, prelungirea înțelegerii lui Josip Bilinovac și croatul devine astfel al 5-lea nume din lotul de anul trecut al giuleștenilor care rămâne încă un sezon sub comanda lui Tudor Costescu.

Sosit de la Siroki înaintea stagiunii 2022/2023, Bilinovac a adunat 37 de meciuri oficiale pentru Rapid, dintre care 34 au fost în Liga Națională. Aici, croatul în vârstă de 32 de ani a contribuit cu 8.6 puncte, 2.7 recuperări, 2.5 pase decisive și 1.0 intercepții în medie pentru formația din Capitală, pe lângă procentaje de 47% din interiorul arcului de cerc, 40% de la distanță și 77% la linia de fault.

El a avut medii mai slabe în Cupa României, unde în trei partide a adunat 7.7 puncte, 1.7 recuperări, 1.3 pase decisive, precum și 53% la două, respectiv 25% la trei puncte.

Pe lângă Rapid, experimentatul baschetbalist croat a avut meciuri în trecut pentru Trefl Sopot, Jolly Sibenik, Cibona Zagreb sau UJAP Quimper.

Antrenorul Tudor Costescu îi va avea în lot în continuare pe Marcu Badiu, Tudor Gîrbea, Matei Dorneanu și David Oprea, iar numele noi de până acum sunt Ben Altit și Tudor Șomăcescu.

*foto: Facebook Baschet Rapid

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ricardo :

    Rapid
    Slab început de campanie .... ma așteptăm la mult mai mult de la Rapid ca prim transfer anunțat!

    cu 8 luni în urmă (04.08.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!