Stiri Cupa României Masculin

Josip Bilinovac este noul jucător al Rapidului

Josip Bilinovac este noul jucător al Rapidului

Rapid București a ajuns la un acord cu baschetbalistul croat Josip Bilinovac, multiplu campion al Bosniei și câștigător al campionatului Croației.

Bilinovac, în vârstă de 32 de ani, poate evolua pe poziția 1 și sosește de la HKK Siroki, formație din prima ligă bosniacă. El a avut medii de 10.9 puncte, 4.5 pase decisive, 3.4 recuperări și 2.1 intercepții pe parcursul stagiunii 2021/2022. În ABA Liga 2 a prins medii de 13.7 puncte, 3.3 recuperări, 3.3 pase decisive, cu 45.6% de la distanță.

Noul baschetbalist al Rapidului are în palmares patru titluri de campion al Bosniei, în perioada 2009-2012, precum și un titlu în Croația pe când juca la Cibona (2019). În cariera sa, Josip Bilinovac a avut experiențe în Polonia (Trefl Sopot) sau Franța (Quimper).

Sportivul este cel de-al doilea ex-iugoslav ajuns la Rapid în această vară, după pivotul Filip Barovic. Rapidiștii au realizat până în prezent opt transferuri, incluzându-l și pe Bilinovac.

*foto: aba-liga.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ricardo :

    Rapid
    Un transfer foarte bun! Un shooter de calitate foarte disciplinat si extrem de util in aparare.

    cu 1 an în urmă (30.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii